Ko je najbolji MC regiona?

0
Budite uz MTV ove subote, 5. novembra u 20 časova i pogledajte kako se na regionalnom finalu ovogodišnjeg Red Bull MC Battle-a snašlo šesnaest najboljih MC-jeva u regionu!
www.mtv.rs
www.mtv.rs

U prve tri epizode mogli ste da vidite najbolje MC-jeve iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, dok četvrta epizoda donosi regionalnu borbu jedan na jedan! U svakoj od tri države izabrano je po pet najboljih u sastavljanju rima na licu mesta – a svi oni su se našli u sarajevskom Domu Mladih na regionalnom finalu ovogodišnjeg Red Bull MC Battle-a. Petnaestorki najboljih pridružio se i prošlogidišnji pobednik ovog takmičenja, MC Sterma, koji je postavku upotpunio kao šesnaesti takmičar.

Konačnu reč imali su članovi regionalnog žirija, koji su činili bosanskohercegovački reper Frenkie, priznati hrvatski hiphop producent Koolade i Timbe, jedan od osnivača popularnog sastava Bad Copy. Jedna od najznamenitijih ličnosti regionalne hiphop scene, reper Edo Maajka, bio je domaćin večeri i voditelj programa.

Kako su izgledale verbalne borbe u Domu Mladih u Sarajevu i ko je najbolji MC u regionu, saznaćete u subotu, i reprizno u nedelju od 15:40 sati i ponedeljak u 19:30 časova, samo na MTV kanalu.

makonda-tracker