Ulaznica za koncert Hladnog piva od ove nedelje za 1.200 dinara

0
Ostalo je još tačno mesec dana do velikog koncerta Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu 2. decembra, a već je rasprodat prvi kontingent od hiljadu ulaznica koje su koštale samo hiljadu dinara. Organizator Long Play, uz podršku Jelen piva, omogućio je najbrž

Zagrebačko Hladno pivo održaće 2. decembra u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album Svijet glamura.

Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima Pitala si me, Nije sve tako sivo, Samo za taj osjećaj, Pjevajte nešto ljubavno svoj prvi veliki koncert u Srbiji održao je upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko četiri hiljade glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine.

- Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada da ponovimo neverovatno iskustvo koje smo imali prošlog puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držati miks pult da mu ne pobegne. Bila je to neverovatna količina emocija i vrištanja - kaže frontmen Mile Kekin.

makonda-tracker