Džastin Biber i Dejvid Geta nastupaju na MTV EMA

0
Tinejdžerska superzvezda i svetski priznati DJ zaokružili su impresivni spisak izvođača na2011 MTV EMA, koja će se održati 6. Novembra u Belfastu

Lista izvođača koji nastupaju na dodeli 2011 MTV EMA je zvanično dovršena! MTV je objavio da će se svetska senzacija Džastin Biber i Gremijem nagrađeni izvođač/producent/DJ Dejvid Geta, sa različitim gostima izvođačima, pridružiti zabavi u Belfastu, u Severnoj Irskoj, na najvećem muzičkom događaju u Evropi.

Uz to, lista zvezda koje će prisustvovati dodeli 2011 MTV EMA sve je atraktivnija. Svoj dolazak na tu svečanost potvrdila je pevačica i globalni pop fenomen Keti Peri; suosnivačica i pevačica grupe Evanescence Ejmi Li; glumica Hajden Panetijer iz serije Heroji, supermodel Bar Rafaeli, superzvezda WWE-a Šemus, supermodel Irina Šajk, glumac Dejvid Haselhof i modni dizajner Džeremi Skot.

 Dodela 2011 MTV EMA, koju će voditi multitalentovana pevačica i glumica Selena Gomez, održaće se u nedelju, 6. novembra, u 21 čas, sa direktnim prenosom na regionalnom MTV kanalu. Sponzori dodele 2011 MTV EMA su Dell, Replay, Hyundai i Swatch.

 - Stvarno je uzbudljivo biti deo dodele MTV EMA nagrada ove godine. Jedva čekam da dođem u Belfast!! - rekao je Džastin Biber.

- Nastup na 2011 MTV EMA je velika stvar za bilo kog izvođača, ali za DJ-a to je još veći događaj. Meni će se na bini pridružiti specijalni gosti i saradnici. Uzbuđen sam i počastvovan – ovo će biti luda zabava! - izjavio je Dejvid Geta.

Biber i Geta pridružili su se prethodno najavljenim izvođačima Lejdi Gagi, Brunu Marsu, grupama Coldplay i Red Hot Chili Peppers, kao i Jessie J, LMFAO i Snow Patrol.

Grupa Queen će primiti Global Icon nagradu i održaće specijalni nastup. Nikol Snooki Polici, Dženi JWOWW Farlej i zvezda serije Awkward Ašli Rikards biće prezenterke nagrada, a Džejson Derulo će nastupiti tokom showa 2011 MTV EMA Red Carpet Live koji se odvija pre same dodele.

makonda-tracker