MTV EMA 2011 Weekend na MTV kanalu

0
U susret predstojećoj dodeli evropskih MTV nagrada, koju ćete moći da pratite sledeće nedelje 6. novembra od 21 čas uživo na MTV-ju, vikend koji je pred nama 29. i 30. oktobar, posvećen je izvođačima nominovanim u kategorijama na ovogodišnjog dodeli MTV EMA

Lista nominovanih izvođača na MTV EMA 2011 bogata je vašim omiljenim muzičkim zvezdama! Lejdi Gaga vodi sa šest nominacija, a Keti Peri i Bruno Mars je slede sa po četiri nominacije. Britanska pevačica Adel, koja je proglašena i za najtiražniju muzičku zvezdu godine, nomonovana je za tri nagrade, kao i mladi kanadski pevač Džastin Biber. Tu su i Foo Fighters, Snup Dog, My Chemical Romance, Dženifer Lopez, LMFAO, Jessie J, 30 Seconds To Mars, Bijonse, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East Movement, Kanije Vest, Linkin Park, Wiz Khalifa i Kings of Leon koji imaju po dve EMA nominacije.

Muzička plejlista koju vam je MTV pripremio za ovu subotu, 29. oktobar, i nedelju, 30. oktobar, posvećena je izvođačima sa spiska nominovnih na MTV EMA 2011. Budite uz MTV ovog vikenda i podsetite se muzičara koji su zadužili muzičku industriju u protekloj godini.

makonda-tracker