Dupla MTV premijera: Dubioza kolektiv i Gušti

0
U ponedeljak 10. septembra u 20 časova MTV donosi dve regionalne premijere. Nove spotove će predstaviti Dubioza kolektiv, ovogodišnji nominovani bend za MTV Best Adria Act nagradu i slovenčki muzičar Gušti

 

Početkom septembra u Sarajevu je snimljen novi spot bosanskohercegovačkog benda Dubioza kolektiv za pesmu Kokuz. Snimanje je trajalo dva dana na više lokacija u gradu, od kojih je najatraktivnija javni gradski WC. Video je urađen u produkciji agencije Fabrika, režiju potpisuje Salem Kapić, a direktor fotografije je Erol Zupčević. Ista ekipa radila je spotove za Ovo je zatvor i Valter.

- Posle dva spota za pesme Vidi vidi vidi i Valter i oko 200 koncerata u regiji i u Evropi koji su promovisali album 5 do 12, snimili smo video za pesmu Kokuz. Ovu pesmu smo odabrali jer od prvog koncerta ljudi na nju fantastično reaguju, a i zbog toga što je posle Blam-a najklikovanija na YouTube-u - izjavili su članovi Dubioze.

U ponedeljak će premijeru doziveti i novi Guštijev spot Hoču neču, koji konačno najavljuje i album. Na njemu će se naći i prethodni singli Igra i Sijene, koji ste takođe premijerno mogli da vidite na MTV-ju.

U spotu se pojavljuju brojne kopije različitih Guštija - on svira različite inštrumente, žonglira, pušta vatrene petarde, vozi biciklu...

- Snimanje je bilo apsolutno zabavno i komično, zato očekujem i takav  rezultat - nagruvanu stvar, gde će se sva ova zabava videti – kaže Gušti.

Spot Hoču neču ponovo potpisuje Benjamin Production ekipa, a kako izleda finalni proizvod pogledajte u ponedeljak 10. septembra u 20 časova, na MTV kanalu i www.mtv.rs.

makonda-tracker