Hladno pivo drugog decembra u Hali sportova

0
Zagrebački bend Hladno pivo održaće drugog decembra u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album Svijet glamura, saopštio je danas organizator koncertna agencija Long Play.

Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima Pitala si me, Nije sve tako sivo, Samo za taj osjecaj, Pjevajte nešto ljubavno... prvi je svoj veliki i trijumfalni koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine.

- Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerojatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat' miks pult da mu ne pobjegne. Bila je to nevjerojatna količina emocija i vrištanja - kaže frontmen Mile Kekin.Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu od danas su u prodaji i to po specijalnoj ceni - početnih 1.000 ulaznica koštaće samo 1.000 dinara. Ko ne bude dovoljno brz platiće kasnije 1.200 dinara. 

Ulaznice se mogu naći u Beogradu na blagajni Beogradske arene, Doma sindikata, Bilet centar (Trg Republike), Dom omladine i Ušće šoping centar (glavni ulaz info pult). Knjižare Lagune, prodavnice Corner Shop-a, Archigraph (TC Merkur), Prokart (biletarnica pozorišta Boško Buha) i OPYO travel (Batajnica).

 

makonda-tracker