Od sutra prodaja karata za nastup grupe Percossa

0
Ulaznice za koncerte perkusionističkih zabavljača, grupe Percossa, koja će održati dva nastupa u Beogradu 30. septembra i 1. oktobra u Domu sindikata naći će se u prodaji od subote 10. septembra

Ulaznice po cenama od 1500, 1700, 1900 i 2100 dinara mogu da se kupe na sledećim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, Dom sindikata, knjižare Delfi i Vulkan, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs.

Virtuozi iz Holandije koji će vas razgaliti i nasmejati do suza, perkusionisti i zabavljači Percossa, nastali su krajem 80-ih izvodeći muzičke performanse po ulicama južne Francuske, i vrlo brzo prerasli u pravu svetsku senzaciju.

Grupu Percossa čine četvorica profesora univerziteta koja, pored udaraljki, ritam i muziku proizvode služeći se svojim telima i predmetima iz svakodnevnog života na originalan i duhovit način i uz zapanjujuću tehničku virtuoznost. Njihova ogromna kreativnost ogleda se u savršenom povezivanju muzike, pozorišta, igri senki, magije, akrobatike, pantomime, cirkusa, stepovanja i stand-up komedije koja impresionira sve generacije. Ovde nisu bitne reči nego pokreti. Oni su pozorište bez reči i vode vas kroz različite muzičke pravce.

Čućete uzbudljive afričke ritmove, australijsku tradicionalnu muziku, strastvene latinske zvuke i posmatrati duhovite interpretacije koje će vas nasmejati do suza.

Nezaustavljiva bujica hitova, pronicljivog humora i akrobatskih tačaka upakovanih u pozorišni nastup prosto je nestvarna. Ovim momcima perkusije nisu cilj, već sredstvo da se podstakne mašta, a svet koji stvaraju u svojim predstavama vrlo je šarolik.  

U Beograd dolaze sa najnovijom predstavom, šestom po redu The Rebels of Rhythm sa kojom su već nastupili u preko 20 gradova.

Ne propustite događaj za koji se svuda u svetu uvek traži karta više.

makonda-tracker