Dupla MTV premijera SevdahBABY & Djixx i The Bambi Molesters

0
U ponedeljak 12. septembra u 20 časova, MTV je pripremio trostruko iznenađenje, pored duple premijere spotova benda The Bambi Molester Mindbender i SevdahBABY & Djixx Pređimo na Stvar, pesmu Pređimo na stvar moći ćete i besplatno da preuzmete sa MTV sajtov

MTV je pripremio kompletan doživljaj u slučaju novog spota i numere iz kuhinje beogradskog muzičara, kojeg na dance podijumima znaju pod imenom SevdahBABY.  Pored toga što će gledaoci ovog ponedeljka u 20 časova premijerno pogledati novi video za numeru Pređimo na stvar – istoimeni singl postaće dostupan za besplatno preuzimanje sa sajtova regionalnog MTV-ja.

Pesmu Pređimo na stvar su zajedno napisali Milan Stanković (a.k.a. SevdahBABY) i Djixx, koja je ujedno i glavni ženski vokal u ovoj numeri. Izradu spota potpisuju Radio Films produkcija i reditelj Dragoljub Petrović.

- Ideja spota je pre svega bila da se prikaže atmosfera beogradskih ulica u kontekstu jedne slatke, ali i malo promašene ljubavne priče - izjavio je Milan a.k.a. SevdahBABY povodom novog videa.
Pređimo na stvar je najavni singl novog SevdahBABY albuma koji će doneti za nijansu svežiji i zreliji zvuk od dosadašnjeg. Još je rano da se priča o datumu izlaska albuma, ali je za sada potvrđeno da će novo studijsko izdanje nositi naziv Sega Mega, Ti I Ja.

Uoči objave novog izdanja - koncertnog filma A Night in Zagreb, The Bambi Molesters predstavljaju spot za pesmu Mindbender. Godinu i po dana od izlaska veoma hvaljenog albuma As the Dark Wave Swells, kako u domaćim tako i u stranim medijima, The Bambi Molesters se ove jeseni u izdanju Dancing Bear Recordsa vraćaju s nečim stvarno posebnim - live albumom i prvim koncertnim filmom sniman u HD rezoluciji na ovim prostorima. Nakon sedamnaestogodišnjeg lutanja svetskim i domaćim pozornicama, The Bambi Molesters su 29. marta ove godine u Teatru &TD okupili vrhunsku muzičku svitu i pozvali producentsku ekipu iz Slowboat Filmsa koju predvodi Marc Littler, jedan od najcjenjenijih nezavisnih nemačkih reditelja mlađe generacije, i pred punom dvoranom snimili svoj prvi koncert film u karijeri. Izdanje naslovljeno A Night in Zagreb sadržaće DVD i dva CD izdanja, dok je za najveće fanove pripremljeno i blu-ray izdanje koji će biti prvi takav objavljen u Hrvatskoj.

The Bambi Molesters nastupiće 18. septembra u Velikoj Britaniji kao headlineri Blast Off Festivala, a uz njih će svirati i zagrebački garage rock prvaci Erotic Biljan and His Heretics.

 

makonda-tracker