Galija proslavlja 35 godina uz najlepše balade

0
Niška Galija, jedna od najistrajnijih i najosobenijih grupa jugoslovenskog i srpskog rokenrola, proslaviće 35 godina postojanja svečarskim koncertima 22. i 23. oktobra u velikoj dvorani Sava centra u Beogradu.

Povodom jubileja, frontmen Nenad Milosavljević, stihopisac i pevač Predrag Milosavljević i drugovi pripremili su koncerte sa posebnim repertoarom, sačinjenim skoro isključivo od Galijinih balada iz svih delova karijere, koje su samo za ovu priliku urađene u potpuno novim aranžmanima. 

- Koncerte smo zamislili kao proslavu 35. godišnjice benda, ali i priču o najlepšim Galijinim baladama. Na našim standardnim koncertima obično ima prostora za samo nekoliko balada, da ne preteramo sa njima na uštrb drugih, bržih pesama. Ovo je poseban koncert i izuzetna prilika da celo veče posvetimo upravo baladama - kaže Neša Galija.

a dva koncerta uz posebnu scenografju i video segmente, beogradska publika imaće priliku da premijerno čuje u novom ruhu Galijine vanvremenske balade kao što su Još uvek sanjam, Da li si spavala, Skadarska, Kad me pogledaš...   

makonda-tracker