Novi album grupe Autogeni Trening uskoro na SILOSU

0
Online etiketa web magazina Popboks - SILOS objaviće u sredu 7. septembra treći album crnogorskog benda Autogeni Trening Na pučini živog peska koji će biti dostupan za besplatan download na strani www.popboks.com/silos

Moderni i furiozni heavy/rock konglomerat sa impresivnim i autentičnim autorskim pečatom je u najkraćem opis albuma Na pučini živog peska.

Sasvim izgrađen stil Autogenog Treninga, u najboljoj tradiciji svirački kompetentnih rock and heavy bendova, mesto je u kome se sudaraju, na primer, Sepultura, Jimi Hendrix, Bjesovi, Rage Against The Machine, Soundgarden, Dub Trio, Faith No More...

Bend Autogeni Trening postoji od 2000. godine. Pojam autogeni trening predstavlja najsavremeniji oblik medicinske relaksacije. U početku je bend često menjao članove, a postava benda se ustaljuje 2004. godine kao trio: Dino Kapetanović - vokal i gitara, Ilija Kojović - bas i Bojan Bojanić - bubnjevi. U februaru 2011. godine, dugogodišnji basista Ilija Kojović napustio je bend, a na njegovo mesto je došao Veljko Vučurović. Bend radi na relaciji Podgorica – Nikšić.

Autogeni Trening je u martu izbacio spot za pesmu Nema više priče sa tobom singl koji najavljuje album Na pučini živog peska:


  

makonda-tracker