Amstel Foam Fest: Di džejevi tražili roštilj i rakiju!

0
Počelo je odbrojavnje do ovogodišnjeg, trećeg po redu, Amstel Belgrade Foam fest-a koji počinje u subotu 3. septembra u 20 časova u beogradskoj Areni, a trajaće čitavih 12 sati

Organizatorima su krajem nedelje stigle i rajder liste, a di džej zvezde su, kako se i očekivalo, poželele da ih sačekaju domaći specijaliteti. Antoan Klamaran, Tom Novi i Kristijan Varela su kao po dogovoru tražili roštilj, a Varela je otišao i korak dalje pa je uz meso tražio i rakiju.

- To što su tražili roštilj nije nikakvo čudo jer inostrane zvezde koje su barem jednom bile u Srbiji znaju šta je ovde najbolje pa na osnovu toga i prave svoje liste želja. Varela nam je tražio i rakiju što nas je slatko nasmejalo – kaže jedan od organizatora festivala.

- Za razliku od Varele, Novi i Klamaran su tražili Smirnoff i nekoliko boca šampanjca. Tu su još i sitni kolači, tropsko voće i flaširana voda – dodaje naš sagovornik.

Ako se uzme u obzir da su se prethodnih godina u rajder listama mogli naći kavijar i guščija džigerica, gosti ovogodišnjeg Foam Festa su prilično skromni.

Inače, dva pena topa dometa do 25 metara biće instalirana sa jedne strane, dok će na drugom kraju partera biti postavljena dve penopada. U centralnom delu hale biće instalirano više pena topova pa će u sapunici moći da uživaju svi podjednako. Tehnomanija iz Beograda je instalirala velike sušače na izlazima pa će svi posetioci Arenu napustiti suvi.

makonda-tracker