Bruno Mars i Kim Kardašijan na dodeli MTV VMA 2011

0
Na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music Awards koja će biti održana 28. avgusta, nastupiće Bruno Mars, a kao prezenteri su najavljeni Kim Kardašijan, Selena Gomezm Džona Hil, Rik Ros i Odd Future

Bruno Mars će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli MTV Video Music Awards kao najnoviji umetnik koji će se pridružiti fantastičnom spisaku VMA izvođača. Sa ovim nastupom i četiri VMA nominacije, uključujući i onu za Spot godine, multitalentovani pevač, muzičar, tekstopisac i producent, nastavlja sa neverovatnim uspehom. Bruno iz sebe ima impresivnu godinu, sjajni debi album Doo-Woops & Hooligans, neverovatne projekte i produciranje nekih od prošlogodišnjih hitova kao što su Nothin’ On You nastao u saradnji sa B.o.B -om., Billionaire sa Trejv Mekojom i“F***k You (Forget You) sa Cee Loo Green-om kao i singlove Just The Way You Are, Grenade i The Lazy Song. Bruno Mars će se pridružiti predhodno najavljenim izvođačima među kojima su Adel, Lil Vejn, Kris Braun i Young The Giant.

Takođe, objavjena je i prva runda prezentera na VMA 2011. Na pozornici će se pojaviti Džona Hil, zvezda predstojećeg filma Moneyball, Teflon Don aka The Boss Rick Ross, Set Rogen iz filma 50/50, platinasti izvođač i dobitnica Emmy nagrade glumica Selena Gomez, kao i najinovativniji alternativni hip-hop sastav Odd Future, a iz popularne reality emisije Keeping Up With The Kardashians stiže Kim Kardašijan lično.

28. dodela MTV VMA nagrada prenosiće se uživo iz dvorane Nokia Theater u Los Angelesu u noći između nedelje na ponedeljak, 28. na 29. avgust od 3 časa.

Gledaoci mogu da glasaju za glavne VMA kategorije, uključujući i kategoriju Najbolji novi izvođač on-line na vma.mtv.com.

makonda-tracker