Dupla MTV premijera: Massimo i Nimbus

0
U ponedeljak 8. avgusta u 20 sati regionalni MTV donosi spotove Iz jednog pogleda u izvođenju Massima Savića i Ponekad od grupe Nimbus

Spot je režirao poznati majstor videospotova Radislav Jovanov Gonzo, kojeg sa Massimom veže dugogodišnja i uspešna saradnja, a ovaj put želja im je bila uz minimalno kolorita, ali puno detalja dočaraju tekst i emociju numere Iz jednog pogleda.

- Želja nam je bila da snimimo Pozdrav suncu u zoru, ali prvi put u tome nas je sprečila oluja, tako da smo ustajali u četiri ujutru u nekoliko navrata - kaže Massimo, koji je za snimanje spota osim Pozdrava suncu, omiljenog okupljališta Zadrana i turista, odabrao i zadarski Muzej antičkog stakla i vizure fabrike Boris Kidrič.

Muziku, tekst i aranžman ove pesme, koja će se naći na Massimovom novom studijskom albumu, potpisuje Predrag Martinjak P'Eggy.

Iako ideja o bendu Nimbus postoji gotovo celu deceniju, tokom koje je snimljeno desetak demo snimaka, tek su početkom 2011. članovi ovog benda aktivnije ušli u studio i završili nekoliko pesama koje će se naći na debi albumu. Za najuspešniju od njih (prema radijskim top listama) – Ponekad - snimljen je spot u režiji Tomislava Brđanovića, koji vam MTV premijerno prikazuje.

Uz pesmu Ponekad, grupa Nimbus nedavno je predstavila i singl Jezero, a leto će provesti dovršavajući treću pesmu Otok. Ovaj zanimljivi zagrebački alter pop bend osim Maje Lovrić - Kose, osnivačice i glavne autorke, čine još i basista Mirko Golubić, bubnjar Juraj Liška, gitarista Duško Ilijević i Adam Luka Turjak na klavijaturama i semplovima.

makonda-tracker