MTV premijera: Novi spot Noela Galagera

0
U subotu 6. avgusta u 12 časova u okviru emisije 3 from 1 na MTV-u pogledajte ekskluzivnu premijeru novog spota Noela Galagera za numeru The Death of You and Me

Nakon raspada benda Oasis 2009. godine, u kojem se Noel proslavio kao gitarista, tekstopisac i prateći vokal, na red je došla i njegova solo karijera i novi, dugo iščekivani album Noel Gallagher’s High Flying Birds. Prvi singl je upravo pesma The Death of You and Me. Dok tekst i melodija donose prepoznatljiv Noelov stil, primesi kvazi-vestern tonova i Noelova usavršena vokalna interpretacija, pokazuju da će njegov debi solo album otići korak dalje od onoga što je do sada radio u Oasisu.

- Veoma je teško pričati o sopstvenoj muzici. Šta da kažem? Veoma mi se sviđa, fnatastična je - neskromno je prokomentarisao Noel svoj novi album koji bi trebalo da izađe 17. oktobra za njegovu izdavačku kuću Soul Mash. Album je bio sniman u Londonu i Los Anđelesu, a producent je Dejv Sardi koji je producirao Oasisove albume Don't Believe the Truth (2005) i Dig Out Your Soul (2008).

Režiju spota za pesmu The Death of You and Me potpisuje Majs Brus, a snimljen je u holivudskom studiju Club Ed koji je prvobitno bio izgrađen za potrebe filma Eye Of The Storm.

makonda-tracker