Sleš u Areni najavljuje dva i po sata žestoke svirke

0
U nedelju, 31. jula, Beogradsku arenu zatrešće žestoka gitarska svirka Sleša i njegovog benda koja će izvesti brojne hitove grupa Guns And Roses i Velvet Revolver

Zahvaljujući Jelen Live-u, gotovo ceo dan će biti ispunjen dešavanjima. Već od 15 časova, na severnom platou ispred Arene, Apatinska pivara i Arena Beograd, zajedno sa strateškim partnerom Recanom, organizuju akciju recikliranja pod sloganom Reciklirajte i Vi.

Na platou će biti postavljene po dve prese za reciklažu sve do 22 časa, a svi posetioci koncerta imaće priliku da se priključe akciji recikliranja dok će najsmeliji moći da se oprobaju i u takmičenju u brzom recikliranju limenki presama i osvoje zanimljive nagrade.

Akcija Reciklirajte i Vi Apatinske pivare i Arene Beograd, u saradnji sa strateškim partnerom Recan-om, ima za cilj da podigne svest u javnosti o značaju recikliranja, pravilnom odlaganju otpada i energetskim uštedama koje ono donosi.

Kapije Arene otvaraju se od 18.30.

Domaći punk rok bend TEA BREAK na scenu izlazi u 20 časova, a nastup SLASHA se očekuje oko 20.45.

Sudeći prema repertoaru sa poslednjeg koncerta, održanog 25. jula u Lidsu, u Areni će se čuti sledeće pesme:

 

    1. GHOST
    2. Mean Bone (Snakepit pesma)
    3. Sucker Train Blues (Velvet Revolver)
    4. Nightrain (GN’R)
    5. Rocket Queen (GN’R)
    6. Back from Cali
    7. Promise
    8. Starlight
    9. Nothing to Say
    10. Mr. Brownstone (GN’R)
    11. Doctor Alibi
    12. Speed Parade (Snakepit)
    13. Jizz Da Pit (Snakepit)
    14. Just like Anything (Snakepit)
    15. Fall to pieces (Velvet Revolver)
    16. Patience (GN’R)
    17. Giutar solo- Godfather tema
    18. Sweet Child O’Mine (GN’R)
    19. Slither (Velvet Revolver)

 

Bis:

By the Sword

My Michelle (GN’R)

Paradise City (GN’R)

 

Podsećamo vas da će se koncert Sleša održati zahvaljujući Jelen Live-u u Beogradskoj areni, 31. jula.

Saul Hudson, poznat pod nadimkom SLEŠ je jedan od najboljih i najtraženijih gitarista poslednjih 30 godina, podjednako samouveren i u hard roku i u popu. Kao vodeći gitarista Guns N’ Roses, Sleš je učvrstio svoju reputaciju ekspresivnog izvođača ali i po napuštanju benda tokom devedesetih, počeo je da ostavlja sopstveni pečat na albumima drugih izvođača a bio i deo super grupe Velvet Revolver.

Time Magazin ga je 2009. godine svrstao na drugo mesto 10 najboljih električnih gitarista svih vremena, a takođe, nalazi se i na 21 poziciji Gigwise liste sa 50 najslavnijih gitarista ikada.

Prvi solo album izdao je prošle godine a u okviru svetske turneje povodom promocije albuma, nastupiće po prvi put i u Beogradu.

Ulaznice po cenama od 2700, 3000 i 3500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Organizatori koncerta su Arena Beograd i BEOTON uz medijsko pokroviteljstvo regionalnog MTV-ja.

 

makonda-tracker