ALTERNATIVNO REŠENJE

EVROVIZIJSKI FANOVI NISU ZADOVOLJNI: Evo kakva će možda biti sudbina takmičenja ove godine i mnogima se neće dopasti

0

Koorganizator ovogodišnje Evrovizije, koja bi trebalo da se održi od 12. do 14. maja u Holandiji, saopštio je da se zbog epidemije koronavirusa razmatraju opcije o načinu na koji će muzičko takmičenje biti organizovano

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Portparol holandske televizije NPO rekao je da će organizatori poslušati savete medicinskih vlasti kada budu odlučivali o formi događaja, preneo je Rojters.

 

Zdravstvene vlasti objavile su da je 86-ogodišnji muškarac zaražen koronavirusom umro u petak u Roterdamu, što je prva žrtva epidemije koja je krenula iz Kine i proširila se na 85 zemalja.

 

Nisu želeli da otkriju koje su alternative razmatrane osim da su brojni scenariji u igri. Taj popularni muzički događaj privući će u Roterdam hiljade turista i delegacije iz svake zemlje koja nastupa na Evroviziji.

 

Hiljade fanova već je kupilo ulaznice, rezervisali su letove i smeštaj, a kako piše britanski Metro, jedan od mogućih scenarija bi bila da izvođač svake zemlje nastupi u svojoj zemlji, a sve bi se prenosilo putem video-linka.

 

 

makonda-tracker