lovefest fire

ILARIO ALICANTE PONOVO RASPRODAO BEOGRADSKI HANGAR: Poslednjih 100 ulaznica u prodaji za Lovefest Fire

0

Do prvog ovogodišnjeg izdanja Lovefest Fire ostalo je još samo dva dana, a gotovo sve ulaznice već u rasprodate.

foto: promo
foto: promo

Za događaj na koji su svi dugo čekali, u prodaji je ostalo još samo 100 ulaznica, dok je čitava VIP zona rasprodata pre nekoliko dana.

 

Ilario Alicante, zvanično najbolji di-džej sveta odabrao je Beograd i Lovefest kao početnu stanicu za svoju veliku prolećnu turneju, a na bini će ugostiti i svoje dugogodišnje prijatelje i specijalne goste – dvojac Undercatt, di-džeja Paco Osunu, kao i jednog od naših najuspešnijih tehno izvođača Iliju Đokovića.

 

Ilario Alicante, kome će ovo biti četvrti nastup pred Lovefest publikom i prvi put da organizuje svoje specijalno veče, kaže da još od 2016. godine festival ljubavi za njega ima posebno značenje.

 

“Srbija ima posebno mesto u mom srcu, i od svog prvog nastupa osećam veliku ljubav i podršku koju mi pružaju. To mi uvek daje dodatnu snagu i motivaciju da dam celog sebe ljudima i na nastupima u Beogradu i u Vrnjačkoj Banji. Zato sam ovog puta odabrao da budem domaćin I organizujem svoju muzičku noć baš u Beogradu”.

 

foto: promo

 

Lovefest opet pomera granice produkcije

 

Najveću svetsku senzaciju i noć za pamćenje, više od 3.000 ljudi u beogradskom Hangaru dočekaće uz najbolju i neviđenu produkciju do sada. Organizatori najavljuju da će prvi događaj Lovefesta u prestonici ove godine obeležiti još kompleksnija i modernija produkcija, kao i specijalni efekti.

 

Posebna pažnja posvećena je video produkciji, koja je ovog puta poverena svetski poznatom brendu DubLab. Ovaj studio brojne scenske projekte do sada je kreirao za najpopularnije izvođače sveta kao što su legende tehno muzike Sven Vath, Dubfire, Loco Dice, ali i festivale među kojima su čuveni Time Warp i sve popularniji Neopop.

 

Poslednjih 100 ulaznica za Lovefest Fire mogu se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naručiti putem sajta lovefest.rs. Organizatori skreću pažnju svima da u petak 6. marta dođu ranije i izbegnu gužve na ulazu.

makonda-tracker