Masimo Savić otvara Novobeogradsko leto

0
Zabavna manifestacija Novobeogradsko leto, koju ova prestonička opština svakog leta organizuje na letnjoj pozornici smeštenoj na keju kod Teatra na Savi, biće održana od 30. jula do 7. avgusta
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Novobeogradsko leto je manifestacija koju opština Novi Beograd organizuje na Savskom keju, u Bloku 44 na letnjoj pozornici kod Teatra na Savi. Iz godine u godinu program je sve bogatiji, što utiče na interesovanje i broj posetilaca koji po večeri prelazi pet hiljada. Imajući u vidu da veliki broj Novobeograđana leto provodi u Beogradu, čelnici opštine potrudili su se da organizuju kvalitetan program i dobru zabavu. Ovogodišnje Novobeogradsko leto trajaće od 30. jula do 7. avgusta,a program će se održavati vikendom sa početkom od 20 i 30 časova.

U subotu 30. jula program otvara Masimo Savić, dok u nedelju 31. jula nastupaju Osvajači. Narednog vikenda, u petak 5. avgusta goste će zabavljati The Dibidus i Blaža, u subotu, 6. avgusta bend Sunshine, a u nedelju 7. avgusta od 18 časova na programu je zabava za decu, to jest Dečiji dan Džumbusdan 2 i na kraju koncert iznenadjenja.

Ulaz na sve događaje je besplatan.

makonda-tracker