MTV snimio spot za pobednika Jelen Demofesta

0
Spot za pesmu Chasing the car bandits benda Threesome premijerno će biti prikazan u ponedeljak, 18. jula u 20 časova samo na MTV-ju i MTV.RS

Bend Threesome, prošlogodišnji pobednik Jelen Demofesta, snimio je spot za pesmu Chasing the car bandits. Video je snimljen u produkciji MTV-ja, a premijerno ćete moći da ga vidite od ponedeljka, 18. jula u 20 časova. 

- Demofestova nagrada za najbolji bend 2010 godine podrazumevala je izradu albuma i snimanje spota u produkciji MTV-ja. U tom smislu smo u junu sa produkcijskim timom ove kuće izašli na set, da bi snimili spot za pesmu Chasing the car bandits. Ideja reditelja Ivana Petrovića, inspirisana ovim naslovom, sudeći po utiscima sa snimanja, je uspešno realizovana. U avgustu, nakon Banja Luke nas očekuje turneja po Jadranskom primorju, a trenutno ugovaramo nastupe za jesen - izjavila je Jovana, bubnjarka ovog surf punk benda iz Beograda.

Spot za numeru Chasing the car bandits je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, a inspiracija za scenario je potekla od pljačke koja se odigrala na Badnje veče 2004. godine, kada je grupa od nekoliko razbojnika prerušenih u sveštenike upala u jednu beogradsku banku i odnela 150 000 evra. Sam spot će obilovati scenama akcije i nepredvidivih obrta, a u to ćete moći da se uverite od ponedeljka, 18. jula u 20 časova, kada će premijerno biti prikazan ovaj spot na MTV kanalu i Mtv.rs.

 

TAGOVI: MTVnovi spot
makonda-tracker