Darko Rundek: Sedmog avgusta u Vrnjačkoj Banji

0
Rundek Cargo trio vraća se u Srbiju sedmog avgusta za nastup na završnoj večeri trodnevnog Love festa,odnosno Festivala ljubavi, na letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinista Isabel i multiinstrumentalista Duco Vranić nastupom u Vrnjačkoj Banji nastavljaju promociju aktuelnog CD albuma Plavi avion, sa koga je prošle nedelje izdvojen četvrti singl Li la.

- Od izlaska albuma imali smo zbilja dosta nastupa, tako da nam je ovo koncertna godina. U Vrnjačkoj Banji pomešaćemo novi album i stare stvari, napravićemo već neku zanimljivu kombinaciju - kaže Rundek za Longplay.rs .

Prethodno na srpskoj turneji Rundek Cargo trio svirao je zimus dve večeri u rasprodatom Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, na prvom Long Night festivalu u krcatoj velikoj dvorani Doma omladine Beograda, a slično je bilo i u Zrenjaninu, Pančevu, Kragujevcu...Uz Rundek Cargo trio, na Love festu nastupaju 5. avgusta Gramophonedzie, a 6. avgusta Silicon Soul.

Karte u predprodaji po promo ceni od 800 din se mogu kupiti preko eventim.rs i tickets.rs.Sa ciljem promovisanja elektronske muzike u centralnoj Srbiji, Love fest se održava od 2007. godine na Letnjoj pozornici u Vrnjačkoj Banji, gde se u tri večeri okupi i od 8.000 posetilaca iz Srbije i inostranstva željnih dobro zabave.

makonda-tracker