Danas besplatan MTV koncert

0
MTV i ISWiB (International Student Week in Belgrade) sa ponosom predstavljaju sajam država i besplatan koncert na kojem će nastupiti Rob Garza, član benda Thievery Corporation, Philippe Cohen Solal iz sastava Gotan Project i Marko Milićević, poznatiji kao Gram

U susret ovom događaju, bend Thievery Corporation ustupio je njihov najnoviji singl Culture of Fear svim posetiocima MTV.RS sajta na besplatno preuzimanje!

MTV će drugu godinu za redom pokloniti svim ljubiteljima dobre muzike besplatan, letnji koncert. Rob Garza, član sastava Thievery Corporation, Philippe Cohen Solal iz Gotan Project benda i Gramophonedzie održaće DJ nastupe za pamćenje među zidinama Kalemegdana. Ovim događajem se nastavlja uspešna saradnja od prošle godine kada je MTV u okviru Internacionalne nedelje studenata u Beogradu takođe organizovao besplatan koncert na kojem je nastupilo čak šest izvođača iz regiona, među kojima su bili S.A.R.S., Negative i Kandžija, pred više od 15 000 posetilaca.

U okviru Internacionalne studentske nedelje u Beogradu (ISWiB), koja se održava od 10. do 17. jula pod sloganom Communication in action, odvijaće se mnogobrojne aktivnosti koje za cilj imaju upoznavanje i povezivanje studenata iz cele Evrope.

Tereni KK Partizan će i ove godine ugostiti predstavnike 50 zemalja i izvođače koje će besplatno moći da čuju svi učesnici ISWiB-a, ali i ostali zainteresovani ljubitelji dobre muzike.

 

makonda-tracker