Darkwood Dub: Novi album dostupan na Exit etiketi

0
Najnovije izdanje beogradskog sastava Darkwood Dub pod nazivom Vidimo se izlazi danas na Exit etiketi.

Sedam pesama s albuma Vidimo se i bonus trek, pobednik Darkwood Dub remiks konkursa, biće od danas dostupni za besplatno preuzimanje na sajtu  exitmusic.tv. Fizičko izdanje albuma će tokom leta izdati izdavačka kuća Odličan hrčak.

Exit Label je 7. aprila objavio prvi singl sa ovog albuma, u kojem gostuje legendarna džez diva Bisera Veletanlić, numeru Nešto sasvim izvesno. Drugi singl, Kraj oktobra, izdat je 8. juna, dok će novi album predstaviti još pet novih pesama. Kao poseban bonus, za preuzimanje će biti dostupan i pobednički remiks singla Nešto sasvim izvesno, koji je na konkursu održanom od 5. do 25. maja, doneo Damjanu Elteku ulaznicu za Exit festival, kao i čast da se pojavi na albumu Darkvuda.

Kao prave zvezde Exit etikete i domaće i regionalne scene, Darkwood Dub će nastupiti na glavnoj bini Exita prvog dana festivala neposredno pre hedlajnera festivala, velikih Arcade Fire. Darkvudi će nastupiti i na Exit Music Live bini, poslednjeg dana festivala, sa repertoarom koji će sve prisutne podsetiti zbog čega su zavoleli ovaj sastav.

makonda-tracker