icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prestižno priznanje

MAC ceremonija nagrađena međunarodnim BEA priznanjem za muzički događaj godine

Podeli:

Manifestacija Music Awards Ceremony ovenčana je u Milanu prestižnim međunarodnim priznanjem BEA (Best Event Awards).

foto: Promo
foto: Promo

Kreativnost, inovacije i regionalni značaj događaja bili su presudni kriterijumi da se MAC nađe među dobitnicima nagrada u oštroj konkurenciji manifestacija iz 30 zemalja sveta.

 

Jedinstvena regionalna ceremonija koja objedinjuje dodelu priznanja i nastupe izvođača kroz najsavremeniji muzičko - scenski izraz i vrhunsku scensku produkciju, MAC, osvojila je treće mesto u kategoriji Muzički događaj.

 

Globalno takmičenje na kome se biraju najbolji događaji godine i najbolje lokacije, ogranizuje ADC Group. Ovo je bila 14. po redu dodela priznanja, u okviru Bea World festivala, međunarodnog festivala događaja i komunikacija (The International Festival of Events and Live Communication).

 

Žiri koji je odlučivao o nagradama bio je sastavljen od vrhunskih profesionalaca u sferi marketinga i komunikacija, odnosno donosilaca odluka u najvećim svetskim multinacionalnim kompanijama.

 

U ime manifestacije Music Awards Ceremony, nagradu je na BEA ceremoniji primio Milenko Škarić, osnivač i vlasnik kompanije Skymusic u čijoj se organizaciji i produkciji održava MAC.

 

Ovo je prvo međunarodno priznanje za MAC i jako smo srećni. Ponosan sam na ceo tim Skymusic-a koji je verovao u ideju da je moguće ujediniti region jednim muzičkim događajem na najvišem produkcijskom nivou. Konkurencija u Milanu je bila jaka, nadmetali su se muzički događaji iz gotovo svih zemalja sveta, ali žiri je prepoznao naš kvalitet. Ovo priznanje nam je ujedno i podstrek da sledeće godine budemo još bolji.” rekao je Škarić.

 

Manifestacija MAC ušla je nedavno i u finale izbora za još dva međunarodna priznanja - Eventex i German Brand Awards, a proglašenja pobednika ta dva takmičenja biće održana u martu i u junu 2020. godine.

Inicijalizacija u toku...