Preuzmite besplatno dve nove pesme General Wooa

0
Novi MTV Download donosi u subotu 25. juna čak dve nove pesme General Wooa koje ćete se moći besplatno da preuzmete sa sajtova regionalnog MTV-ja – mtv.rs, mtv.com.hr i mtv.si

General Woo, jedna od ključnih ličnosti za razvoj hip hopa u celoj regiji vraća se na scenu s novim klasikom. Četiri godine nakon izlaska albuma Krv nije voda najavljen je izlazak naslednika nazvanog Verbalni delikt, koji će u jesen 2011. objaviti Aquarius Records. Ovo je Woo-ov sedmi i, prema kritikama insajdera, najbolji album u karijeri, a na njemu će se nalaziti 18 rep pesama za koje većinu produkcije potpisuje Sett. Osim Setta na ploči se pojavljuju producenti nove generacije poput Fezza, Brke, Dirty Hairya i S-Onea.

MTV Download regionalno će predstaviti novog Woo-a kroz dve pesme: U trenutku istine i Znam koje ćete moći besplatno da skinete od subote 25. juna. Ljubitelji hip hopa već su mogli da čuju pesme u sklopu Woo-ovog Blackout radija.

O pesmama Woo ističe da su angažovane, istinite pesme o stanju društva i ujedno poziv svima na promene koje su nam pod hitno potrebne (U trenutku istine), kao i biografsko podsećanje na represivan sistem koji je osetio na koži (Znam).

Ekskluzivan download Woo-ovih pesama trajaće 14 dana.

makonda-tracker