Dupla MTV premijera: S.A.R.S. i Hladno pivo

0
U ponedeljak, 27. juna u 20 sati regionalni MTV i MTV. RS donose nove, dugo očekivane spotove grupe S.A.R.S. Mir i Ljubav i Hladnog piva Svijet glamura

Numera Mir i Ljubav je drugi singl sa aktuelnog albuma Perspektiva benda S.A.R.S. Nakon uspeha na koji je ovaj album naišao kod publike, sa preko 40 hiljada preuzetih kopija sa sajtova regionalnog MTV kanala, numera Mir i Ljubav obećava da će nastaviti istom stazom uspeha.

Nakon odlične saradnje na spotovima za numere Debeli ’lad, Rakija i Ratujemo Ti i Ja, S.A.R.S. se i ovog puta odlučio za reditelja Vladimira Miloševića. Ceo bend se okupio i uputio na jednodnevni izlet u slikoviti ambijent vodopada Gostilje kod Užica, gde je spot snimljen.

Novi studijski album pankera iz Gajnica, Svijet glamura, odmah je po objavljivanju osvojio čitavu regiju i povukao ceo niz odličnih recenzija. Uspehu je doprineo i prvi singl Ezoterija, čiji je sjajan spot takođe prikazan u sklopu MTV-jeve premijere.

Novi singl, Svijet glamura, u etar je pušten početkom juna, a proteklih nedelja bend je snimio spot, u saradnji sa Pilot Studiom iz Splita.

Hladno pivo će leto provesti na brojnim svirkama testirajući nove pesme kod fanova, ali i pripremajući se za 7. oktobar, kada će nastupiti u zagrebačkoj Areni.

makonda-tracker