Marko Bejli i Marko Nastić u bašti Sava Centra

0
U petak 1. jula u bašti Sava Centra nastupiće di džejevi Marko Bejli i Marko Nastić uz podršku dua Speedy koga čine Goran Isić i Predrag Janus

Marko Bejli preko dve decenije važi za najboljeg belgijskog ambasadora elektronske muzike. Ušao je u Ligu najkvalitetnijih imena na svetskoj sceni, a svoj poslednji album Dragon Man, objavio je u februaru ove godine za Bedrock Records. Trenutno se nalazi na svetskoj turneji u okviru koje promoviše CD a tokom koje će posetiti, između ostalih gradova, i srpsku prestonicu.

DJ organizacija Funky Criminimalz će u petak proslaviti svoj četvrti rođendan – što je pravi povod da pruži dobru zabavu svim svojim prijateljima i fanovima. Njeni članovi, Speedy, Goran Isić i Predrag Janus, uz ljubav prema svojoj profesiji, već niz godina rade na promovisanju i popularizaciji underground elektronske plesne muzike na našim prostorima. Koncept koga se drže je ostvarenje stalnog pomeranje granica klabinga na sveobuhvatan i inovativan način. Kao i u okviru do sada održanih Lucky records showcase dešavanja, tokom predstojećeg special izdanja, obećavaju vam vrhunsku, kvalitetnu zabavu za pamćenje.

 

makonda-tracker