Završena Jelen Top 10 turneja

0
Preko 100 sati žive rok svirke u 14 gradova, 10 bendova i više od 10 hiljada posetilaca uz besprekornu organizaciju, odlično druženje i dobre vibracije sa publikom obeležili su Jelen Top 10 turneju koja je završena koncertom u prepunoj bašti SKC-a

Koncert u SKC-u otvorio je bend ManisentImentalonst, potom su nastupili Bjesovi i Block Out, pa Hypnotized, Kanda Kodža i Nebojša i Eyseburn dok su koncert zatvorili oko 1 čas posle ponoći Darkwood Dub. Posle koncerta u SKC-u, vesela ekipa se preselila u klub Gun, na after party, uz dobar provod sa Velikim prezirom.

Nakon dva i po meseca putujućeg rok zvuka uz Jelen Top 10 turneju, publici u Srbiji i Republici Srpskoj predstavili su se bendovi Darkwood Dub-a, Kanda, Kodža, i Nebojša, Obojeni Program, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnička Atrakcija, Block Out, Hypnotized, Nežni Dalibor, ManisentImentalnost i Goribor. Tokom turneje, više od 10 gradova prijavilo se sa molbom da Jelen Top 10 turneja poseti i njih.

- Jedan od zadataka za narednu turneju biće da pronađemo veća mesta u kojima bi se održavale svirke, jer su neki prostori na ovoj turneji bili premali da prime sve zainteresovane. U svakom gradu se tražila karta više, a u nekima su koncerti bili rasprodati već prvog dana prodaje karata. Nema stajanja, jer rokenrol definitivno treba da živi u Srbiji - izjavio je Lazar Sakan, promoter Jelen Top 10 turneje.

Pesme Zapremina tela, Nedaleko odavde, Nešto sasvim izvesno grupe Darkwood Dub potpuno su oduševile publiku širom Srbije.

- Nastupali smo u gradovima u kojima nismo svirali po deset godina, i upoznali i neku novu publiku koja je mlada i odlično prihvata Darkwood Dub - rekao je Dejan Vučetić Vuča, frontmen sastava Darkwood Dub.

Njihove kolege koje su takođe propratile celu turneju, kao članovi stalne postavke, grupa Kanda, Kodža i Nebojša publiku su osvojili novim hitovima Kafane i rokenrol i Pašću u svest, sa poslednjeg albuma Manifest, ali i izvođenjem pesama iz bogate dvadesetogodišnje karijere.

O pretposlednjem vikendu Jelen Top 10 turneje, koja je posetila gradove Bor i Niš Branislav Babić Kebra, frontmen grupe Obojeni program rekao je:

- Oba koncerta su bila odlična, a Obojeni program je završio sa učešćem na turneji, rekao bih na najbolji mogući način. Hvala publici, bendovima sa kojima smo se lepo družili, i ljudima koji su sve ovo organizovali.


Jelen Top 10 turneja tokom dva i po meseca obišla je Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo, Sombor, Suboticu, Banja Luku,  Zrenjanin, Bor, Niš i Beograd.

 

makonda-tracker