MVP i MTV vam poklanjaju album na mtv.rs

0
Od četvrtka, 23. juna novi album grupe MVP Za bolje znam, al’ mi bolje ne treba moći ćete potpuno besplatno da preuzmete i ulepšate sebi vrele letnje dane uz hit Celu noć i celi dan i mnoge druge.!

Grupa MVP je nastala 2006. godine, kada su je oformili Bane Lalić i Žarko Kovačević. Grupa je u početku bila poznata po jedinstvenom ritam i bluz zvuku. Krajem 2010. godine Žarko sporazumno napušta grupu i prelazi u S.A.R.S., a grupa MVP u izmenjenom sastavu objavljuje singlove Celu noć i celi dan i Volim kad te volim. Bane Lalić okuplja bend sastavljen od vrhunskih muzičara i ljudi koji prate njegove životne stavove i filozofiju, te nakon godinu dana provedenih družeći se u studijiu, izbacuju album pod nazivom Za bolje znam, al’ mi bolje ne treba. Album opisuje njihova pozitivna životna razmišljanja i veru u dobrotu i ljubav.

Bend čine: Bane Lalić (pevač, kompozitor, tekstopisac i režiser), Nemanja Filipović (klavijatura, kompozitor, tekstopisac) , Banko Banković (gitara, tekstopisac,kompozitor), Ivan Teofilović (Saksofon), Dragan Savić (bubanj), Miloš Bosnić (bas), Sanja Lalić (prateći vokal) i Đorđe Radović (prateći vokal).

 

 

makonda-tracker