Bajaga na Best festu

0
Bajaga i Instruktori biće glavne zvezde prve večeri rok festivala Best fest Palanka, koji će biti održan 25. i 26. juna u Smederevskoj Palanci.

Momčilo Bajagić-Bajaga i njegov bend izlaze na binu 25. juna od 22:45 do 00:30, pre njih nastupaju didžej Lucky, kaver bend Vesele osamdesete i pankeri Six Pack, dok na kraju programa sviraju reperi Sunshine i didžej Marko Kovačević-Zmija.

Druge večeri glavna zvezda je Riblja čorba, a pored njih nastupaju Commandos, S.A.R.S., reper Marčelo, ex-Oktobar 1864 Tanja Jovićević i dižej Marko Gangbanger.

Pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Smederevska Palanka, a u saradnji sa kućom Pro Media Promotions, Best Fest će biti održan na prostoru gradskog buvljaka i auto-pijace, koji se nalazi se na samo pet minuta hoda od centra grada, uređen je, asfaltiran, ograđen i pruža mogućnost postavljanja kampa za posetioce iz drugih gradova, kao i siguran auto parking.

Na festivalu će postojati ogroman broj šankova i točilica, prodavaće se hrana, a u centru pažnje će svakako biti bina veličine 130 kvadratnih metara sa impresivnim ozvučenjem i svetlosnim efektima. Očekuje se i ogroman broj posetilaca jer cena karte će biti simbolična i iznosiće 250 dinara po danu.

 

makonda-tracker