Dupla MTV premijera i besplatni download pesama grupe Sunshine Nina-nana! i Superhiks Na ljuta rana

0
Od ponedeljka, 6. juna, u 20 samo na regionalnom MTV kanalu i zvaničnim sajtovima možete premijerno da pogledate i besplatno preuzmete nove spotove beogradskog cross-over benda Sunshine za numeru Nina-nana! i makedonskog ska-pank sastava Superhiks za pesmu N

Bend Sunshine već neko vreme radi na svom novom, sedmom po redu, albumu, a numera Nina-nana!, koji je samo deo najavljene singl-trilogije, snažno oslikava u kom pravcu se rad grupe i novi album kreću.

- Na ovom albumu se obnovila saradnja sa producentom AtmanActive-om, sa kojim sam već radio od samih početaka Sunshine-a i realizovao prva tri albuma, koja su naišla na odlične reakcije kod publike - rekao je Bane Bojović, lider benda Suneshine.

- Singlom Nina-nana! nastavljamo borbu protiv šunda, kičerice i lažne istine koji se kroz medije plasira na ove prostore. Rep muzika i bend Sunshine su uvek bili slika svakodnevnice i kroz ovaj tekst dajemo naš jasan stav o celoj situaciji u društvu i uopšte lošem uticaju medija na ljude.

Spot za numeru Nina-nana! radio je režiser Nebojša Beat u prostorijama Ustanove kulture Parobrod, koji su rado izašli u susret Banetu i bendu Sunshine Crew, koji za leto već imaju zakazane koncerte u Prijedoru (24.6.), Smederevskoj Palanci (25.6.), Bijeljini (2.ili 3.7.) i u Nikšiću (23.7.)

Na ljuta rana je drugi singl sa novog albuma makedonskog ska-punk benda Superhiks, koji bi trebalo da izađe do kraja godine. Video je režirao Jani Cherne i u njemu su korišćeni snimci sa skopskog koncerta Superhiksa, održanog povodom 17 godina aktivnog bavljenja muzikom na makedonskoj muzičkoj sceni. Takođe, video je posvećen svim vernim fanovima Superhiksa.

U januaru Hiksi su promovisali prvi singl Afrika, koji je takođe imao premijeru na regionalnom MTV-ju i kasnije se visko kotirao na listi Domaćica. Ovo je ujedno značio i početak hiperaktivne godine za Hikse. Do sad su zakazali više od 20 koncerata na svim najbitnijim festivalima u regionu i Evropi, dok u međuvremenu aktivno rade i na novom albumu.

makonda-tracker