Del Arno bend sprema slavljenički singl

0
Rodonačelnike regea u Srbiji i šire Del Arno bend, pored nastupa u petak uveče 17. juna na prvom Arsenal festu u Kragujevcu, očekuje drugog jula proslava 25 godina postojanja, do koje nameravaju da objave i rođendanski singl Horoskop

Prema Matićevim rečima, Del Arno bend je trenutno u fazi snimanja novog albuma koji bi trebalo da bude završen do kraja godina, a kako sada stvari stoje najavni singl Horoskop stiže kao poklon fanovima do drugog jula i rođendana beogradskog sastava.

- Nama je ove godine centralna stvar što smo doživeli 25 godina rada. Praktično sve što budemo radili ove godine biće u znaku jubileja. U okviru toga imaćemo nastupe među kojima je Arsenal! Na ovim prostorima malo ko je radio ovoliko dugo. U Srbiji se mogu nabrojati na prste oni koji su radili preko 20 godina, i na to smo ponosni. Horoskop je nešto što smo sebi dopustili kao rođendansku pesmu - kaže frontmen Jovan Matić.
Del Arno bend nastupa 17. juna druge večeri Arsenal festa u prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, sa bendovima Hladno pivo, Orthodox Celts, Čovek bez sluha i Darkshines.

Poslušajte numeru Probudi se sastava Del Arno bend:

makonda-tracker