Kelis, Tricky i Skindred na 4. Jelen Demofestu u Banjaluci

0
Ovogodišnji Jelen Demofest koji će biti održan od 27. do 29. Jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci. Kao i svake godine, i ove sve fanove festivala očekuju novosti.

U sklopu programa festivala nastupiće 30 demobendova čije vreme tek dolazi i velika svjetska imena koja do sada nisu imala priliku da nastupaju u Bosni i Hercegovini.

27.07. – nastup 15 takmičarskih bendova + mini koncert Prežderanih + KELIS

28.07. – nastup 15 takmičarskih bendova + mini koncert Kurira + Tricky

29.07. – finale 4. Jelen Demofesta + promocija albuma Threesome + Skindred

Ulaz na svako pojedinačno veče je 10 KM, a karte će se uskoro naći u prodaji. Na afterpartijima će se publici predstaviti regionalno poznati Dj-evi koji će biti zaduženi za nastavak sjajne zabave.

U sklopu dnevnog programa svi posetioci će imati priliku da svakodnevno od 11 do 17 časova na platou ispred DFK učestvuju u interaktivnoj radionici umetničke grupe Institute.

Kroz program na Kastelu publiku će voditi Ida Prester i Galeb, široj javnosti poznati kroz emisije MTV-a, regionalne muzičke televizijske kuće koja je i ove godine prijatelj festivala.

Kada je u pitanju takmičarski program, rezultati glasanja žirija, kao i sastav žirija, biće poznati do 01.07.  Podsećanja radi na ovogodišnji Jelen Demofest prijavilo se 438 bendova iz šest zemalja regiona. Ove informacije biće objavljene na zvaničnoj internet strani festivala, www.jelendemofest.org.

makonda-tracker