Malehookers i Atlantida sa Judast Priest i Whitesnake u Areni

0
Zagrebački rokeri Malehookers i beogradski bend Atlantida nastupiće kao podrška na koncertu legendarnih grupa Judas Priest i Whitesnake 1. jula u Beogradskoj areni.

Velikani hard rok i metal muzike koji u Beograd dolaze sa svojim the best of programom, najavili su Avalon produkciji pune celovečernje nastupe koji će ukupno trajati oko četiri sata, dok će ceo program sa regionalnim bendovima trajati i šest sati! Zajednički put po svetskim arenama najava je novog albuma Forevermore za majstore hard roka  Whitesnake i ujedno velika oproštajna turneja Epitaph za popularno nazvane bogove metala Judas Priest.

Ulaznice, jeftinije i dva do tri puta u odnosu na ostale evropske koncerte ovih velikana, prodaju se sve brže, pa je mesec dana pre koncerta prodato više od pola ulaznica, dok su popularne ulaznice za Fan Pit pred rasprodajom!

- Ovo je za nas velika čast i ostvarenje snova - stati rame uz rame sa velikanima rok muzike i legendarnim bendovima koji su uticali na naš rad. Vidimo se 1. jula u Areni! - poručuju članovi grupe Atlantide pred nastup na najvećoj svetskoj hard rok i metal turneji ove godine.

Slavna britanska grupa Whitesnake ovog marta je objavila 11. studijski album Forevermore kojem je prethodio odličan prvi singl Love Will Set You Free. Kako fanovima poručuje frontmen David Coverdale, album i turneja nastavljaju veliku tradiciju prepoznatljivog zvuka grupe Whitesnake u kojoj je tokom više od tri decenije rada, sarađivao sa više od 40 vrhunskih muzičara! Globalni hitovi Fool For Your Lovin, Is This Love i Here I Go Again obeležili su istoriju rok muzike, a danas, posle više od 70 miliona prodatih albuma, Whitesnake su spremni da oduševe publiku u Beogradskoj areni.

Judas Priest su jedan od najuspešnijih metal bendova svih vremena što su iznova dokazivali sa kolosalnim albumima kao što su British Steel (1980), Screaming for Vengeance (1982) ili Painkiller (1990). Judas Priest su ujedno najzaslužniji za popularizaciju kožnih bajker jakni među brojnim poklonicima metal zvuka. Sa 16 studijskih albuma prodatih u preko 40 miliona primeraka, uz nedavno osvojenu Gremi nagradu, Judas Priest se nalaze među najvećim grupama svih vremena prema listi kanala VH1. Judas Priest su na oproštajnoj turneji Epitaph na kojoj će bogovi metala po prvi, a sada definitivno i jedini put, nastupiti u Srbiji.

 

 

makonda-tracker