Ritam Nereda 11. juna u SKC-u

0
Nakon četiri godine, Ritam Nereda se na velika vrata vraća beogradskoj publici u subotu 11. juna u organizaciji AAA produkcije, kada će nastupiti u velikoj sali SKC-a sa početkom u 21 sat

Povod je deseti studijski album Paralelni Svet i velika promotivna turneja. Beogradska publika će biti u prilici da se podseti kultnih pesama koje grupa Ritam nereda stvara već više od 20 godina. Kao podrška na koncertu nastupiće posttraumatic hardcore sastav Flatline iz Sarajeva kao i specijalni gosti iznenađenja. Turneja Paralelni svet je počela prošle godine, Beograd je samo jedan u nizu gradova koje će posetiti...

- U Beogradu nismo bili četiri godine i očekujemo da bude veliko pozitivno ludilo. SKC nam je jedan od omiljenijih prostora za svirke, tako da očekujem pun klub i jako dobar zvuk. Specijalni gosti 11.juna će biti odličan sarajevski hard core bend Flatline. Publika može da očekuje odličan zvuk, dobre pesme i gomilu neobuzdane energije sa bine – otkrivaju članovi sastava Ritam nereda.

Novosadski sastav Ritam Nereda je poznat po energičnim, žestokim i beskompromisnim koncertima na kojima ih prati veliki broj poštovalaca, jer neprestalno menjaju i poboljšavaju svoj zvuk stvarajući prepoznatljiv stil.

 - Puno mi je srce kada na svirkama prepoznajemo ljude koji su se pojavljivali na našim svirkama pre nekih 15-20 godina. Bili su i ostali oni pravi zadrti fanovi i dan danas. S druge strane mnogo je i mladih i mislim da je u tome i čar. Spoj generacija, svi zajedno, ima nas. Na koncertima pevaju nove pesme, isto kao i stare. I mi smo zadovoljni jer smo ubeđeni da smo napravili onaj pravi album. Ima dosta dobrih pesama koje nose onu našu prepoznatljivu energiju, koja ovaj album čini posebnim, onako neredovskim - izjavio je Boban Petronić gitarista, pevač, autor muzike i tekstova sastava Ritam Nereda pred beogradski koncert.

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se nabaviti na blagajni SKC-a, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata, SC Ušće – info pult, Felix Shop-u,  Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, i online na www.gigstix.com, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 1000 dinara.

TAGOVI: SKCkoncert
makonda-tracker