Alternativna elektronika na Exitu: Happynovisad stejdž

0
Happynovisad Stage je druga po veličini elektronska bina EXIT festivala i mesto koje već godinama okuplja sam krem alternativne elektronike. Smešten iza Dance Arene, jedan od omiljenih stejdževa ljubitelja elektronske scene istančanijeg ukusa, postao je popula

Ove godine HNS predstavlja neka od najaktuelnijih imena u domenu alternativne elektronske scene, kao što su KiNK i Cosmin Trg, izvođači sa britanske etikete Swamp 81, Night Slugs izvođači, kao i predstavnici američke scene Nosaj Thing Visual Show i Photek.

Happynovisad stejdž nastao je 2005. godine, kao logičan sled postojanja izuzetno posećenog portala happynovisad.com, koji funkcioniše već 12 godina i koji je tokom svog ovog vremena promoter cutting edge muzičkih pravaca i najaktuelnijih vesti iz domena pop kulture.

U decembru 2010. godine HNS je pokrenuo i lajv video striming, mesto okupljanja popularnih didžejeva, a do samog festivala, publika može da se upozna sa muzikom koja ih očekuje na HNS stejdžu na streamu www.happynovisad.com/hns_stream/.

makonda-tracker