Ekskluzivna MTV premijera: Manga Fly to stay alive

0
U utorak 25. maja, u 12 časova na regionalnom MTV kanalu pogledajte ekskluzivnu premijeru spota za novi singl Fly To Stay Alive turskog sastava maNga

Dobtnici MTV-jeve nagrade Best European Act za 2009. godinu vratili su se sa novim singlom, na engleskom jeziku, koji nosi naziv Fly To Stay Alive. Nakon što su 2010. godine osvojili drugo mesto na takmičenju Eurosong, momci iz benda maNga iza sebe imaju godinu ispunjenu live nastupima u evropskim zemljama poput Nemačke, Austrije, Švajcarske, Albanije, Holandije, Belorusije, BiH i Danske, ali sjajan nastup u Beogradu pred više od nekoliko hiljada ljudi.

Album prvenac ovog sastava iz 2004. godine prodat je u preko 150.000 primeraka, a sa drugim izdanjem iz 2009., pod nazivom Sehr-i Huzun, momci su osvojili sve relevantne muzičke nagrade u Turskoj za tu godinu, među kojima i nagradu za pesmu, album i spot godine.

Novi singl Fly To Stay Alive snimljen je i produciran u Švedskoj, a uskoro će postati dostupan za besplatno preuzimanje sa sajtova regionalnog MTV-ja. Spot za novu pesmu snimljen je u Istanbulu, pod rediteljskom palicom Čarlsa Ričardsa.

Poslušajte pesmu Fly To Stay Alive:

makonda-tracker