Legendarni Sleš u Beogradskoj areni

0
Jelen Live i Arena Beograd predstavljaju gitarsku ikonu Sleša u Beogradskoj areni, 31. jula, čime potvrđuje imidž prepoznatljiv po dovođenju neverovatnih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača

U okviru svetske turneje povodom izdanja albuma, Sleš će nastupiti u Beogradskoj areni, 31. jula. Hitovi Gansa, Velvet Revolver kao i sa najnovijeg albuma, čine reportoar Slešove turneje. Kao pevač sa njim na turneju ide Majls Kenedi, frontmen benda Alter Bridge.

Saul Hudson, poznat pod nadimkom Sleš jedan je od najboljih i najtraženijih gitarista poslednjih 30 godina, podjednako samouveren i u hard roku i u popu. Kao vodeći gitarista Guns N’ Roses, Sleš je učvrstio svoju reputaciju ekspresivnog izvođača ali i po napuštanju benda tokom devedesetih, počeo je da ostavlja sopstveni pečat na albumima drugih izvođača a bio i deo super grupe Velvet Revolver.

Time Magazin ga je 2009. godine svrstao na drugo mesto 10 najboljih električnih gitarista svih vremena, a takođe, nalazi se i na 21 poziciji Gigwise liste sa 50 najslavnijih gitarista ikada. Njegov fantastični solo u pesmi November Rain i dalje drži rekord u dužini.

Prvi solo album izdao je prošle godine a u okviru svetske turneje povodom promocije albuma, nastupiće po prvi put i u Beogradu.

Ulaznice po cenama od 2700, 3000, 3500 dinara na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, Ušće Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Prvih 100 kupaca na poklon dobijaju i knjigu Sleš Entonija Boza koju je na srpskom jeziku izdala izdavačka kuća Laguna.

Pogledajte deo atmosfere sa Slash World Tour 2011

makonda-tracker