Hurts s manekenkama u garderobi

0
Teo Hačkraft i Adam Anderson iz mančesterskog pop sastava Hurts spremaju se za koncert u Beogradskoj areni 25. maja za koji su već poslali neke neobične zahteve Avalon produkciji koja organizuje njihov prvi koncert u Srbiji. Jedan od tih zahteva svakako je i o

Među zahtevima je i dvanaest sveže sečenih belih ruža bez trnja koje treba da stoje na bini tokom celog nastupa. Zanimljiv je i zahtev za razglednicama sa ovdašnjim znamenitostima i poštanskim markama koje će Teo i Adam poslati prijateljima i porodici u Velikoj Britaniji, dok će jednu zastavu Srbije poneti sa sobom kao suvenir. Obavezan i prilično naglašen zahtev u rajderu je i domaći med koji će biti obavezan uz već tradicionalan engleski čaj. Zahtevi po pitanju hrane i pića prilično su jednostavni, ali asortiman zdrave organske hrane, stopostotne crne čokolade i različitog svežeg sezonskog voća iz Srbije je obavezan. Pored šumećih tableta sa vitaminom C, u zahtevima se nalazi i dosta širok izbor voćnih sokova kojima će se posle koncerta pridružiti i boca kvalitetnog crnog vina. U garderobi je obavezan i par velikih ogledala, kao i kompletan pribor za peglanje i održavanje njihovih košulja i dizajnerskih odela po kojima su prepoznatljivi.

Mančesterski elektro-pop sastav Hurts nastupiće na ekskluzivnom koncertu ograničenog kapaciteta 25. maja u Beogradskoj areni. Nakon sjajnog nastupa na koncertu grupe Faithless, beogradski trio Inje nastupiće po drugi put u Beogradskoj areni kao predgrupa i na koncertu britanske pop senzacije.

Izrazito aktuelni sastav iz Velike Britanije čine pevač Theo Hutchcraft i klavijaturista Adam Anderson, čiji su hitovi Wonderful Life, Better Than Love, Stay i aktuelni singl Sunday osvojili publiku širom planete za manje od godinu dana koliko je bilo dovoljno da na sajtu Youtube njihovi spotovi već imaju desetine miliona pregleda! Njihov novi singl za pesme Better Than Love i Illuminated, peti po redu sa najprodavanijeg evropskog debi albuma Happiness u 2010. godini, biće objavljen je 9. maja.

Hurts su početkom ove godine osvojili i prestižnu nagradu britanskog časopisa NME (New Musical Express) za najbolji novi bend, a prema izboru istog muzičkog časopisa nalaze se na listi turneja koje ne treba propustiti u 2011. godini. Pored raznih svetskih metropola i potvrđenih nastupa na svetskim festivalima kao što su Coachella, Sziget, Rock am Ring ili Isle of Wight, Theo i Adam 25. maja po prvi put dolaze i u Beograd!

Ulaznice za beogradski koncert senzacionalnog elektro-pop tandema iz Mančestera u prodaji po cenama od 2.490 za parter i 2.990 dinara za fan pit i tribine, a mogu se kupiti na blagajni Beogradske arene, u šoping centru Ušće, u Bilet centru na Trgu republike, dvorani Doma sindikata, lancu knjižara Vulkan i Delfi ili online putem sajtova www.tickets.rs i www.eventim.rs.


makonda-tracker