Gentleman: Kultni nemački rege muzičar ponovo u Beogradu

0
Gentleman će nastupiti u Beogradu 14. maja u bašti Studentskog kulturnog centra zajedno sa svojim pratećim bendom The Evolution.

Gentleman je nesumljivo jedan od najprepoznatljivijih nemačkih muzičara i jedno od najvećih imena savremene rege muzike i važi za jednog od najpopularnijih reggae zvezda van Jamajke. U Beogradu će promovisati poslednji studijski album Diversity (2010) ali i novo live izdanje Diversity live koje je u prodaji od 29. aprila.

Na izdanju pod nazivom Diversity live na dva diska nalazi se čak 31 pesma. U pitanju je snimak koncerta koji je Gentleman održao u Nemačkoj na Summer Jam festivalu 2010. godine koji je tom prilikom obeležio 25 godina postojanja.

Budući da u Srbiji nastupa treći put, a u Beogradu drugi, na pitanje da li je uspostavio neku vezu sa našom publikom, Gentleman kaže:

- Definitivno imam taj vajb sa publikom u Srbiji i imao sam odlično iskustvo na prethodnim nastupima. Ovde sam bio pre nekoliko godina i mislim da je vreme da se vratim, imam novi album i radujemo se povratku ovde, jer je publika odlična, mislim da je muzika veoma bitna ljudima u Srbiji i to mi se sviđa.

Ukoliko još uvek niste nabavili karte za koncert Gentlemen-a i njegovog pratećeg benda Evolution, to možete uraditi na blagajni SKC-a, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata, SC Ušće – info pult, Gigs Tix Novi Sad – Pariski magazin, i online na www.gigstix.com, po ceni od 1900 dinara.

Pored Beograda, Gentleman će na turneji, koja je počela 12. aprila, posetiti i Pariz, Amsterdam, Roterdam, Budimpeštu ali i festivale i do 9. septembra će održati 50 koncerata.

makonda-tracker