Pomeren koncert grupe Hari Mata Hari

0
Koncert grupe Hari Mata Hari koji je prvobitno najavljen za 28. maj, pomera se za tri dana zbog tehničkih razloga, a novi datum održavanja je 31. maj u Velikoj dvorani Centa Sava u 20 časova

Ulaznice za koncert koje su kupljene za 28. maj, važiće i za koncert 31. maja. Svako kome ne odgovara nov datum koncerta, može da refundira kupljene ulaznice na prodajnim mestima gde su i kupljene.

Inače, karte se prodaju na blagajni Sava centra i Bilet centru, po cenama od 1500, 1900 i 2300 dinara.

Grupa Hari Mata Hari ovim koncertom obeležava 25. godina postojanja. Od jeseni 1986. godine, pa do danas, grupa je prodala više od pet miliona prodatih nosača zvuka. U istoriju jugoslovenske pop scene upisali su se 1990. godine albumom Strah me da te volim, kada su premašili sve rekorde i dostigli cifru od 700 hiljada prodatih ploča. Na albumu se nalaze veliki hitovi Prsten i zlatni lanac, Otkud ti k'o sudbina, Ostavi suze za kraj i mnoge druge koje su i danas rado slušane. Osvojili su i sve velike nagrade na festivalima i anketama u kategoriji pop muzike.

Osnivač grupe Hari Varešanović, zajedno sa grupom Hari Mata Hari na Pesmi Evrovizije 2006. godine osvojio je 3. mesto kao predstavnik Bosne i Hercegovine sa pesmom Lejla.

Grupa je često menjala sastav a danas je čine: Hari Varešanović (vokal, vođa grupe), Izudin Izo Kolečić (bubnjevi, udaraljke), Karlo Martinović (solo gitara, prateći vokal) i Nihad Voloder (bas gitara, prateći vokal).

Koncert organizuje produkcijska kuća Haarlem S u saradnji sa Sava centrom.

 

makonda-tracker