KUD Idijoti na Kolos Rock Festu

0
Kolos Rock Fest održava se u petak 20. i subotu 21. maja na brodu Kolos sa početkom od 20 časova
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Ideja Kolos Rock Fest-a jeste promovisanje rok, pank i alternativnog gitarskog zvuka na jednom neobičnom mestu savršeno koncipiranog enterijera za ovakav jedan događaj, kao što je to upravo brod Kolos.

Prvog dana festivala, u petak 20. maja, kao glavna zvezda nastupiće Marti Fridmen, poznati solo gitarista i kompozitor najboljih albuma grupe Megadeth, član čuvenog gitarskog tria 3G koji je bio angažovan na mnogim drugim poznatim projektima, prepoznatljiv po hitovima kao što su Rust in Peace, Countdown to Extinction, Youthanasia, Cryptic Writings, Risk i mnogi drugi. Uz njih će se na bini Kolosa naći grupe Block Out, Goribor, Čovek bez sluha, Consecration i Darkshines.

U subotu 21. maja na scenu će izaći kultni KUD Idijoti koji ove godine obeležavaju tridesetu godišnjicu postojanja benda, a publika će uživati i u svirkama afirmisanih domaćih bendova kao što su Sunshine, Atheist Rap, Six Pack, Čikine bombone i S.U.S.

Karte su u prodaji u svim prodajnim mestima EvenTima, na blagajni Doma Omladine kao i u Felix Shopu po ceni od 900 dinara po večeri ili 1500 dinara kao komplet za oba dana.

makonda-tracker