Aleksa Jelić: Turneja po Srbiji i novi spot

0
Pevač Aleksa Jelić prihvatio je poziv da učestvuje kao specijalni gost na manifestaciji Srbija u ritmu Evrope, u okviru koje će u naredna dva meseca koncertno nastupiti u preko 30 gradova u Srbiji, a tek započetu turneju nakratko je prekinuo da bi snimio i tre

Od izlaska poslednjeg albuma Javna tajna, pevač je bio rešen da učini sve što je u njegovoj moći da približi svoju muziku slušaocima.

- Odličan prijem mog CD-a, spotova i koncerata je nešto čemu sam se potajno nadao, ali nisam smeo da izgovorim čak ni najbližima. Predivne stvari su počele same da se dešavaju i da se jedna za drugom ređaju... To mi daje snagu da istrajem i još više sebe opteretim - kaže Jelić.

O novom spotu za pesmu Sin ti no soy / Od Slavije do Španije čiji su prvi kadrovi već snimljeni u Beogradu, a u kome se pojavljuje Jovana Mirosavljević koja je  balerina solista Splitskog nacionalnog kazališta, Aleksa Jelić kaže:

- Poznata je moja ljubav prema Španiji gde sam proveo nekoliko divnih godina života. Ovo je prilika da povežem svoje dve velike ljubavi - Španiju i Srbiju. Nadam se da će moji fanovi uživati.

Planirano je da se 1. maja snimanje nastavi u Rimu, 2. i 3. maja u Barseloni, a 4. maja u Lloret de Maru a spot bi trebalo da se pojavi u javnosti u drugoj polovini maja. Takođe, planirano je da se snimi verzija i na srpskom i na španskom jeziku. Po povratku u Srbiju Aleksu čekaju koncerti, ali i snimanje šou programa za Radio Televiziju Srbije, kao i priprema za prvi veliki solistički koncert predviđen za jesen.

makonda-tracker