dođite i uživajte

TONI CETINSKI SPREMA KONCERT NA STADIONU TAŠMAJDAN: Spremite se za spektakl 22. juna!

0

Za Tonijeve koncerte uvek se traži karta više, jer je poznato da uvek ostavlja srce na bini, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta na Tašmajdanu.

toni cetinski
toni cetinskifoto: Paolo Gntilini

Jedno od kultnih muzičkih mesta, koje je ugostilo neke od najvećih muzičara sveta, spremno je za još jednog velikana i sjajnog pevača.

 

Toni Cetinski sa svojim bendom i gostima 22. juna staće na pozornicu legendarnog stadiona Tašmajdan u okviru turneje „Samo ljubav“.

 

Poznata je obostrana ljubav Tonija sa našom publikom, koja je to dokazala ne samo sjajnim koncertima već muzičkim spektaklima u prepunoj Beogradskoj areni ili prošle godine u Sava centru.

 

Muzički genije, koji sjajno vlada scenom, fanove uvek oduševi nečim novim, a za ovaj prostor i koncert je posebno nadahnut. Atmosfera kojom mu publika vraća godine truda uvek dolazi do izražaja i kasnije se prepričava.

 

Toni cetinski
Toni cetinskifoto: Paolo Gntilini

 

Kada se sve upotpuni novim albumom „Kao u snu“, kao najiščekivanijim i najprodavanijim izdanjem u Srbiji prethodne godine, kao i nagradom za najboljeg pevača regiona dovoljan je dokaz da je Toni čovek koga svi prosto obožavaju.

Trideset godina karijere na koncertnom spektaklu kakav se retko viđa, Toni Cetinski 22. juna, stadion Tašmajdan!

 

Karte su već u prodaji na prodajnim mestima Tickets vision (ex Eventim) i DD tiketsa.

 

makonda-tracker