Bajaga svira novu pesmu u Puli

0
Bajaga i Instruktori posle pet godina vraćaju se u Pulu za Veliki uskršnji koncert 23. aprila u Domu sportova Mate Parlov, a frontmen grupe Momčilo Bajagić najavio je da će možda izvesti nešto od materijala koji priprema za novi album

Bajaga je u intervjuu za Glas Istre otkrio da priprema novi album iako je stalno na turneji a na pitanje da li će se nešto od novog materijala čuti na koncertu u Puli, oprezno je najavio:

- Mislim da hoćete, jer i u Splitu i u Karlovcu, gde su bili poslednji naši veliki koncerti, svirali smo barem jednu novu stvar.

Pre pet godina u prostoru pulskog Uljaniku gošća Instruktora bila je pop pevačica Bebi Dol a Bajaga kaže da nikad ne najavljuje goste, ali da će i sada spremiti jedno iznenađenje pa ćemo videti kako će to biti.

Bajaga i Instruktori su nakon vremena ratova na prostoru bivše Jugoslavije često nastupali u Hrvatskoj i Bajaga primećuje da je poslednjih godina atmosfera na koncertima sve bolja.

- Mi smo uvek imali dobru atmosferu, i pre desetak godina i sad, ali generalno atmosfera je sve normalnija i sve bolja, što mi je drago. Recimo, u Splitu smo imali treći koncert posle rata i mogu reći da je tek on bio, onako, super uspešan koncert u krajnje opuštenoj atmosferi - istakao je Bajaga.

Sledeći koncert Bajage i Instruktora biće 30. aprila u okviru Budvanskog karnevala.

makonda-tracker