MTV OMA nagrade dodeljuju Kejša, Si Lo Grin, B.o.B, Viz Kalifa i Robin

0
Kao prezenteri na ovogodišnjoj ceremoniji dodele MTV OMA nagrada koja će biti održana 28. aprila u Las Vegasu, su za sada najavljeni Kejša, Si Li Grin, B.o.B, Viz Kalifa, Robin i Teofilus London, a u narednim danima očekuju se i nova imena

Što se tiče izvođača koji će u Las Vegasu 28. aprila nastupiti na prvoj dodeli MTV OMA nagrada posvećenih dostignućima u digitalnom domenu, za sada su najavljeni Lil Be, Lupe Fijasko, Matt & Kim, Mumford & Sons i Edvard Šarp, Old Crow Medicine Show i Foster the People. U narednim danima očekuju se i imena drugih učesnika ove nove i neobične dodele nagrada. Šou će se prenositi sa različitih živih nastupa na tajnim lokacijama Las Vegasa, a ubacivaće se i unapred snimljeni nastupi na mestima kao što su Vilijamsburg, Bruklin i Ostin.

Otkako je 6. aprila otvoreno glasanje, do sada je prikupljeno više od dva miliona glasova. Kako se najavljuje, cela akcija oko MTV OMA počeće još 25. aprila, kada će prezenteri na različite načine, raznim aktivnostima na društvenim mrežama, putem slučajno postavljenih video materijala i drugim tajnoviti metodama, početi da objavljuju imena pobednika u nekim od kategorija.

Pre samog događaja koji je prema američkom računanju vremena zakazan za veče 28. aprila, istog dana će u okviru dodela ovih nagrada Čidera Chiddy Anamedž pokušati da postavi novi rekord za najduži freestyle rap. On će sa svojim nastupom početi istog dana u 11 i 30 časova i za sada se ne može pretpostaviti koliko dugo će ovaj performans trajati.

Kako je već ranije objavljeno, u nominacijama vode Lejdi Gaga i Tyler the Creator (Odd Future) sa po tri, dok po dve nominacije imaju Kanije Vest, Flaming Lips i Niki Minaj.

makonda-tracker