Veličanstven koncert

VEČE ZA PAMĆENJE: Kaliopi osvojila srca novosadske publike

0

U prepunoj velikoj dvorani Srpskog narodnog pozorišta, Kaliopi je priredila pravu koncertnu čaroliju!

foto: Miloš Vojnović
foto: Miloš Vojnović

Još od samog početka koncerta, kad je bend iz tame počeo da svira, a Kaliopi iza scene krenula da peva početne stihove legendarne “Zajdi, zajdi”, publika ju je dočekala burnim aplauzom koji nije stišavao tokom čitavog koncerta.

 

foto: Miloš Vojnović

Ređale su se pesme, od starijih velikih hitova ”Znam da te volim”, “Nebo mi sja”, “Da li me sakaš”, “Kofer Ljubavi”, “Nevinost”, “Probudi me”, do aktuelnih “Melem”, “Vučica”, “Mrvica”, “Poželi”, “Oprosti”, “Rođendan”…kao i njene nove pesme “Presuda” i “Hajde da pjevamo”!

 

foto: Miloš Vojnović

Publika je bila gotovo tokom čitavog koncerta na nogama i uglas pevala sa Kaliopi i njenim fantastičnim bendom! Kaliopina interakcija sa publikom, njene vrhunske interpretacije, emocija i iskreno podeljena ljubav koje su vladali sa scene, stvorili su nezaboravno i magicno veče koje ostaje zauvek u sećanju.

 

foto: Miloš Vojnović

 

Za vrhunac atmosfere doprineli su bisevi najpre uz “Crno i belo” a onda i “Rođeni(Bato)”, međutim publika i nakon dva bisa još nije bila spremna da dozvoli da Kaliopi napusti scenu. Za sam kraj nakon, što je obećala da će se uskoro opet vratiti sa novim koncertom, Kaliopi i novosadska publika su u horu otpevali “Bato”.

 

 

makonda-tracker