Jinx u ritmu Evrope

0
Posle sjajnog koncerta u prepunom Studentskom kulturnom centru Beograda za Dan zaljubljenih članovi zagrebačkog benda Jinx vraćaju se u Srbiju da nastupe 9. maja kao glavni izvođači tradicionalnog koncerta Ritam Evrope u Novom Sadu

Pevačica Jaja, gitarista Coco Moskito i ostali Džinksi sviraće na novosadskom Trgu slobode na kraju programa Ritma Evrope, u okviru kojeg prethodno od 19 časova sviraju Argies, Vrooom, Elvis Jackson i Pannonia All Stars Ska Orchestra. 

Džinks na koncertima promovisšu nedavno objavljeni CD album Diksilend sa koga su se izdvojili singlovi Na zub su me uzeli mama i Da smo se voljeli manje, a u pripremi je spot za Čuvaj me, ne daj me.

Novosađani će moći petu godinu za redom da besplatno uživaju u Ritmu Evrope, koji se održava povodom devetog maja, Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, a taj datum je istovremeno i Dan evropskih integracija, odnosno Dan Evrope. 

Producent koncerta je Studentski kulturni centar Novog Sada, pokrovitelj je vlada pokrajine Vojvodine, u saradnji sa gradom Novim Sadom i fondom Evropski poslovi AVP.

Pogledajte spot sastava Džinks za pesmz Da smo se voljeli manje:


makonda-tracker