veliko interesovanje

Novi koncerti u aprilu: Bejbi bum na filharmonijski način

0

U Beogradskoj filharmoniji su održani februarski koncerti za bebe za koje je ponovo vladalo ogromno interesovanje. Specijalno za bebe od 0-24 meseca, orkestar je svirao Simfoniju uspavanki u pet koncertnih termina.

foto: promo
foto: promo

Bebironi su se igrali na strunjači postavljenoj ispod orkestra i uživali u zvucima klasične muzke. Najmlađi posetilac februarskih koncerata je bila medena Stela, stara mesec i po dana.

 

foto: promo

Koncerti za bebe izazivaju veliku pažnju, pa se za podelu besplatnih ulaznica formira dugačak red pred zgradom institucije. Dobre vesti za sve koji još nisu doveli svoje najmlađe na bebeće koncerte su da će cela prva nedelja aprila (od 1. do 5. aprila) biti posvećena isključivo njima.

 

foto: promo

Orkestar će prirediti čak deset koncerata, a podela ulaznica zakazana je za ponedeljak 18. mart, na blagajni Beogradske filharmonije od 10 časova (Studentski trg 11). I za aprilski ciklus, Filharmonija će organizovati koncertne termine za koje će se prijavljivati i putem imejla, za roditelje koji ne žive u Beogradu.

 

 

makonda-tracker