Novi spot Zabranjenog pušenja: Kada Sena pleše

0
Istovremeno sa televizijskom premijerom, grupa Zabranjeno pušenje predstaviće sutra u 18 časova novi spot za pesmu Kada Sena pleše i na Story portalu
Foto: Vedran Strelar
Foto: Vedran Strelar

Autori pesme Kada Sena pleše su Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić. Producenti i aranžeri numere su Toni Lović i Sejo Sexon, a mastering je uradio Džon Dejvis (Metropolis Mastering London). Produkcija spota je djelo Mad Industryja iz Zagreba, a spot je režirao frontmen Pušenja Sejo Sexon, kojem je ovo rediteljski debi.

U spotu su osim članova Zabranjenog pušenja učestvovali i stari prijatelji grupe, članovi moto kluba Hollister, koji su grupi pomogli i oko realizacije video spota za pjesmu Karabaja 2003. godine.

Za atmosferu u Coyote Baru koja se želela postići pobrinule su se članice plesne grupe iz Beograda Moonlight Dancegroup.

Istovremeno s televizijskom premijerom spota kreće i premijera na internet portalima u regiji, tako da ćeu petak uveče biti postavljen na ulaznim stranicama portala Depo.ba (BiH), Index.hr (Hrvatska) i Story.rs (Srbija).

 

makonda-tracker