Level Up!

ROKENROL KLASIKA: Orkestar “Muzikon” izvodi hitove grupa The Beatles, Led Zeppelin i Queen

0

Orkestar Muzikon, nastavlja “Level Up!” sezonu u Velikoj Sali Zadužbine Ilije M. Kolarca, koncertom ”Level Up No.2”, sa temom “Rock&Classic” koji će se održati 21. februara u 20h.

foto: Promo
foto: Promo

Klasičan rok ovom prilikom dobija sasvim novo značenje, budući da će publika imati priliku da čuje hitove legendarnih britanskih rok bendova u aranžmanima napisanim za klasične instrumente.

 

Orkestar će ovom prilikom izvoditi pesme bendova kao što su The Beatles, Led Zeppelin i Queen. Muzikon je više puta nastupao u okviru projekta Queen Symphony Acoustic – koji pored orkestra čine hor i Queen Real Tribute bend, dok “Beatles go Baroque” i klasične verzije Led Zeppelin-a izvode prvi put.

 

foto: Promo

 

Kamerni orkestar Muzikon, je multimedijalni je umetnički sastav iz Beograda, koji promoviše kvalitet, izvrsnost i kreativnost, sa posebnim osvrtom na originalnu promociju i emancipaciju svih aspekata koncertnog izvođaštva. Uz klasični repertoar, Muzikon razvija i izvodi drugačije projekte, bilo kroz program, ili način izvođenja koncerta. Pored koncerata, aktivnosti orkestra Muzikon podrazumeju i brojne akcije i kampanje, koje će se ticati kako promocije kvaliteta klasične muzike i samog orkestra, tako i šire kulturne i muzičke edukacije koje će trajati do završetka sezone u maju 2019.

 

 

makonda-tracker